Wat is de WordPress Toolkit bij DeHeeg

Standaard inbegrepen bij het controle paneel PLESK bij DeHeeg.nl, is de WordPress Toolkit. Dankzij deze uitbreiding van PLESK kunt u zeer eenvoudig uw WordPress websites beheren. Wat is zoal mogelijk:

• In één klik WordPress installeren (one-click-installer)
  • Overzicht van al uw WordPress websites
  • Beveiliging controleren en verbeteren
  • Onderhoudsmode activeren
  • Caching (nginx) activeren
  • Thema’s updaten
  • Plugins updaten
  • WordPress updaten
  • Een website klonen
  • Reservekopieën maken en terugplaatsen

Stap 1

Log via uw account in op de PLESK-omgeving van uw hosting.

Als u niet weet hoe u dat doet, raadpleeg dan deze helpdeskpagina: Inloggen op PLESK

Stap 2

Klik in de linker kolom op de knop WordPress om de WordPress Toolkit op te vragen.

WordPress Toolkit

Stap 3

In het venster ziet u een overzicht van uw WordPress website(s) die worden  beheerd door de WordPress Toolkit.

AUoodZo_Z2Hikq4Vb9U_5oQBtPnf1_jt_A