DNS zone bij RealHosting beheren

Als je een domeinnaam hebt bij ons kun je de DNS beheren. Dit kan met onze DNS zone editor. In dit artikel leggen we uit hoe je dit doet.

Inhoudsopgave

DNS Zone

1. Log in op Mijn Yourhosting;
  2. Klik links op Beheren;
  3. Ga naar Beheer achteraan de regel van de gewenste domeinnaam;
  4. Klik op DNS.

DNS beheren

Er verschijnt een overzicht met de gehele DNS zone van het gekozen domein. Je kunt hier DNS records toevoegen en verwijderen.

• DNS record toevoegen: Vul de gewenste gegevens in en klik op het +-icoontje.
  • DNS record wijzigen: Op dit moment is het niet mogelijk om een DNS record te wijzigen. Verwijde het oude record en voeg de nieuwe toe.
  • DNS record verwijderen: Achter ieder record zie je een prullenbak icoontje. Klik hier op en bevestig je keuze. Het record is verwijderd.