Verhuizen domeinnaam bij Argeweb naar een andere provider

Hoe kan ik mijn domeinnaam bij Argeweb verhuizen naar een andere Provider? U kunt uw verzoek op twee manieren bij ons indienen:

Uw verzoek per e-mail indienen

Stuur een e-mail naar info@argeweb.nl waarin u aangeeft dat u uw domeinnaam wilt verhuizen. Het is wel belangrijk dat u een e-mail verzend vanaf uw geverifieerde e-mailadres.

Uw verzoek via Mijn Argeweb indienen

U kunt middels uw geverifieerde e-mailadres een verzoek via Mijn Argeweb indienen om een verhuizing aan te vragen. Wanneer u deze aanvraagt zal u de benodigde autorisatie code ontvangen.

• Voor het aanvragen van een verhuizing kunt u gaan naar 'Administratief', vervolgens naar "Domeinnaam wegverhuizen".
  • Wanneer u de juiste domeinnaam heeft gevonden kunt u deze aanklikken.
  • Voor dat u de token kunt aanvragen horen wij graag van u waarom u besloten heeft om uw domeinnaam naar een andere provider te verhuizen.

Voor .nl domeinnamen dient u de volgende stappen te volgen

U kunt vervolgens klikken op de knop "Vraag token aan". Argeweb stuurt u binnen één werkdag de bevestiging van uw wegverhuizing inclusief de benodigde verhuiscode.

Voor overige extensies dient u de volgende stappen te volgen

U kunt vervolgens klikken op de knop "Wegverhuizen via e-mail". De lock (indien van toepassing) wordt van uw domeinnaam verwijderd en Argeweb stuurt u binnen één werkdag de bevestiging van uw wegverhuizing inclusief de benodigde verhuiscode.

Heeft u geen geverifieerd e-mailadres dan kunt u via dezelfde pagina een formulier downloaden. Welke u vervolgens ondertekend aan ons kunt versturen.