Verhuiscode opvragen in klanten.vip.nl - VIP internet

Via het klanten.vip.nl portaal kun je eenvoudig en snel je de autorisatiecode ofwel verhuiscode opvragen. Deze code heb je nodig indien je de desbetreffende domeinnaam wenst te verhuizen naar een andere hostingpartij.

Let op! Enkel de domeinnaam gaat over indien je een verhuiscode bij de ander partij invoert, de website bestanden en e-mail zal je handmatig voordat je de code invoert moeten overplaatsen.

Het is ook nodig dat je kunt inloggen bij je online klantomgeving voordat je verder gaat met deze instructie!

Verhuiscode opvragen

Navigeer naar de domeinnaam

• Klik in het rechter kader op “Domeinnamen”.

xJAYb5Rl-Kk0qmRaBB42I8V85a_AkeFqlw

• Selecteer in het linker menu de juiste domeinnaam en klik vervolgens op “Autorisatiecode opvragen”.

Ce2moXr70cUPbTUjYerPrwag1U6qfP8MlQ

• Er wordt nu een autorisatiecode gegenereerd welke vervolgens in een groen kader wordt getoond.

nDWBu2yn69uoWGeC_ubbiHlMF3nuPRXZng

Let op! Het aanvragen van een verhuiscode is niet gelijk aan een opzegging van een dienst dit gebeurd dan ook niet gelijktijdig. Wens je de domeinnaam op te zeggen klik dan bij de desbetreffende domeinnaam op: “Dienst opzeggen”. Doe dit nadat je bevestiging hebt dat de domeinnaam succesvol verhuisd is naar de nieuwe partij.

3kA_XTlVr7PjReaOOHvK9j8_PawsRd889Q