Inloggen op Unmanaged VPS bij Yourhosting

Je kunt op twee manieren inloggen op je Unmanaged VPS:

• Via SSH-poort 22. De voorgeïnstalleerde en applicatie VPS-en worden standaard opgeleverd met een draaiende SSH-service. Gebruik een SSH-client zoals PuTTY.
  • Je vindt je initiële wachtwoord in het VPS-detailoverzicht in Mijn Account.
  • Op noVNC-console via het controlepaneel in Mijn Account. Hiermee heb je ook toegang als er geen netwerkverbindingen naar de VPS mogelijk zijn.

Root(beheer)wachtwoord kwijt van je Unmanaged VPS?

Volg onderstaande stappen om je root wachtwoord te herstellen:

• Stop de VPS vanuit Mijn Account of met een 'shutdown'-commando
  • Start de VPS en open direct de noVNC-console;
  • Houd tijdens het opstarten ‘shift’ ingedrukt en kies voor ‘single-user-mode’ / ‘herstel opstart’.

Kijk voor meer details op CentOS of Ubuntu.