Contract bij SoHosted opzeggen

Als je een dienst afneemt bij SoHosted kun je deze ook opzeggen. Het opzeggen van een contract kun je zelf regelen via Mijn Yourhosting. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet.

Stappenplan

• Ga naar de website.
  • Klik rechts bovenin op Inloggen en kies voor Mijn Yourhosting;
  • Vul je gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in en klik op Inloggen;
  • Klik op Mijn diensten;
  • Klik op de domeinnaam die je wilt opzeggen;
  • Klik op Opzeggen en doorloop de 3 stappen.

Na het doorlopen van alle stappen ontvang je op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging van je opzegging. In deze bevestiging staat ook een verhuiscode waarmee een andere provider het beheer van je domeinnaam kan overnemen.

F
Fokke is the author of this solution article.