Hoe lang duurt een domeinverhuizing naar DeHeeg?

Wanneer u via onze website of uw account een domeinverhuizing op een werkdag voor 17:00 uur aanvraagt, dan wordt deze dezelfde dag nog verwerkt. Bij sommige extensies duurt een domeinverhuizing echter enkele (werk)dagen.

Wij passen de nameservers niet aan bij de verhuizing. U kunt deze zelf aanpassen via mijn.deheeg.nl als de verhuizing is voltooid.

Wij doen dit niet meteen, zodat u eerst eventuele DNS instellingen goed kunt zetten bij ons.