Domeinnaam verhuizen - Vevida

Bij het verhuizen van je domeinnaam kan veel komen kijken, zeker als er ook een website en/of e-mail op draait. Op deze pagina lees je meer over het verhuizen van je domein

Verhuizen naar Vevida

Fijn dat je het domein naar ons wilt verhuizen! Je kunt jouw domein gemakkelijk verhuizen via onze website. In de meeste gevallen heb je een verhuiscode (ook wel authorisation code genoemd) nodig. Alleen de huidige eigenaar kan bij de huidige registratiepartij de verhuiscode opvragen. 


Heb je ook een website en/of e-mail draaien op je domeinnaam en wil je deze meenemen / overzetten? Waarschijnlijk wil je dit dan doen zonder downtime. Het is dan slim om eerst de verhuizing aan te vragen, dan de bestanden over te zetten en de instellingen te doen en dan te testen. Is alles naar wens, geef dan pas de verhuiscode door, zodat dan de verhuizing pas definitief wordt. Let er natuurlijk wel op dat je de verhuizing afrondt voor de domeinnaam bij de oude partij wordt opgezegd.

Klink spannend of geen tijd hiervoor? Wij helpen je graag! Wij bieden een verhuisservice aan waarbij we het verhuizen uit handen nemen. Neem hier een kijkje naar onze verhuisservice.


Verhuizen naar een andere provider

Wil je je domeinnaam wegverhuizen? Wij vinden het natuurlijk jammer dat je het domein wilt verhuizen naar een andere provider! Als dat toch je wens is, helpen we je graag om dat zoveel mogelijk zonder zorgen te laten verlopen. Je domeinnaam is onderdeel van een pakket. Als je wilt verhuizen, dien je het contract op te zeggen. Je vraagt de opzegging aan via MyVevida.


Vervolgens krijg je per e-mail bevestiging van de beëindiging. Daarin sturen we ook de autorisatiecode mee als je domein die heeft. Die code gebruik je om de verhuizing naar een andere provider te bevestigen. Bij sommige domeinextensies kan het domein geblokkeerd zijn voor een verhuizing. Wij zorgen ervoor dat het domein wordt vrijgegeven, zodat je snel kunt verhuizen.


Wil je meer weten over het verhuizen van je domein? Onze klantenservice kan je er alles over vertellen.

               

                   
M
Marjolein is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.