Domeinnamen verhuizen bij Vevida

Als je een domeinnaam hebt geregistreerd kun je deze verhuizen naar een andere aanbieder. In dit artikel bespreken we hoe je een domeinnaam naar ons toe verhuist of juist naar een andere partij.

Inhoudsopgave

Verhuizen naar Vevida

Om een domeinnaam naar ons te verhuizen heb je een verhuiscode nodig. Deze heet ook wel EPP code, verhuistoken of autorisatie code. De huidige partij waar de domeinnaam staat kan je deze verstrekken. Je registreert de domeinnaam op onze website.

Heb je ook een website of mail gekoppeld aan die domeinnaam? Dan wil je deze wellicht meenemen. Het is dan slim om eerst de verhuizing aan te vragen, dan de bestanden over te zetten en de instellingen te doen en dan te testen. Is alles naar wens, geef dan pas de verhuiscode door. Je kunt dan over zonder downtime.
Wij bieden ook verhuisservice aan waarbij we dit voor je uit handen nemen. Neem hier een kijkje naar onze verhuisservice.

Verhuizen naar een andere provider

Als je een domeinnaam bij ons opzegt kun je direct de verhuiscode opvragen. Hiermee registreer je de domeinnaam bij een ander partij. Je leest hier meer over het opzeggen van je domeinnaam.


               

                   
M
Marjolein is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.