Hoe verhuis ik domeinen van mijn klanten naar Argeweb?

U kunt domeinnamen van uw klanten van een andere provider naar uw reseller account bij Argeweb verhuizen. U kunt hiervoor de volgende stappen volgen.

1. Als reseller inloggen op Mijn Argeweb.
  2. U maakt een subklant aan. Hiervoor gebruikt u de gegevens van uw klant.
  3. U bestelt een domeinnaam via het bestelgedeelte. Het is nu ook mogelijk om de token na de bestelling in te voeren via Mijn Argeweb via 'Beheren' > 'Domeinnaam'.
  4. Tijdens de bestelling komt u de stap 'Domeinnamen configureren' tegen.
  5. Als u de bestelling op bovenstaande manier indient, dan wordt de domeinnaam na de verhuizing automatisch aan uw subklant gekoppeld.