Hoe maak ik subklanten aan bij Argeweb

Hoe maak ik sub klanten aan? Bent u reseller van Argeweb? Lees dan hier de uitleg voor het aanmaken van sub klanten.

Als reseller kunt u sub klanten aanmaken via Mijn Argeweb.

1. Eenmaal ingelogd op Mijn Argeweb gaat u in het menu aan de bovenzijde naar 'Partner' en vervolgens naar 'Uw klanten'.
  2. U komt nu op een pagina met uw sub klanten.
  3. Om een nieuwe subklant aan te maken klikt u op de knop "nieuw".

Zodra u op de knop "nieuw" heeft geklikt, komt u op een pagina waar u de gegevens voor deze klant kunt invullen. De volgende velden zijn verplicht:

• Voornaam
  • Achternaam
  • Postcode
  • Huisnr.
  • Straat
  • Plaatsnaam
  • Land
  • Telefoon
  • E-mailadres

Als u klaar bent met het invullen van de gegevens, dan klikt u onderaan de pagina op de knop 'Save'. Uw nieuwe subklant is aangemaakt.