Hoe maak ik subklanten aan bij Argeweb

Ben je reseller van Argeweb? Lees dan hier de uitleg voor het aanmaken van sub klanten.

Als reseller maak je sub klanten aan via Mijn Argeweb.

1. Eenmaal ingelogd op Mijn Argeweb ga je in het menu aan de bovenzijde naar 'Partner' en vervolgens naar 'Uw klanten'.
  2. Je komt nu op een pagina met je sub klanten.
  3. Om een nieuwe subklant aan te maken, klik je op de knop "nieuw".

Zodra je op de knop "nieuw" hebt geklikt, kom je op een pagina waar je de gegevens voor deze klant invult. De volgende velden zijn verplicht:

• Voornaam
  • Achternaam
  • Postcode
  • Huisnr.
  • Straat
  • Plaatsnaam
  • Land
  • Telefoon
  • E-mailadres

Als je klaar bent met het invullen van de gegevens, klik je onderaan de pagina op de knop 'Save'. Je nieuwe subklant is aangemaakt.