Wat is Website Apps bij Alphamega en wat doet het?

Hier leggen we je uit wat Website Apps is en wat het kan doen.

Wat is Website Apps?

Website Apps is een collectie van grote en kleine softwarepakketten, programma's en scripts die je met een paar klikken op je website kunt activeren. Het varieert van een los script dat één specifiek ding doet tot complete Content Management Systemen (CMS) zoals WordPress of Joomla, en zelfs webwinkelprogramma's zoals OpenCart en forum software zoals phpBB.

Net als apps op je smartphone kunnen apps op je website uiteenlopende dingen doen. Je hoeft ze niet zelf te uploaden en je hoeft je niet eerst te verdiepen in eindeloze handleidingen van installaties. De installatie gaat net zo makkelijk als het installeren van een app op je telefoon. Hoe geweldig is dat! Nu kun je met een paar muisklikken snel en simpel een Website App installeren.