Welke Website App moet ik kiezen? - Alphamega

Zoveel Website Apps, maar welke moet je kiezen? Samen bespreken we welke functies je wil hebben om zo tot de geschikte Website App te komen.

Ik kan niet kiezen! Graag hulp bij het uitkiezen van een geschikte Website App

Als je zoveel keuze hebt en je dus te maken hebt met een heus "luxeprobleem", kunnen wij ons voorstellen dat je niet goed weet welke app voor jou het beste is. Als dat het geval is, dan staat onze Supportafdeling voor jou klaar. We bespreken dan samen even door wat je bedoelingen zijn met de website en/of webshop en welke functies je nodig hebt of graag zou willen hebben.

Overigens zijn er ook Website Apps die bepaalde, aan je website gerelateerde, functies kunnen vervullen, zoals apps voor webmail of een mailinglist-app.

We willen wel even benadrukken dat wij niet als specialist gezien moeten worden voor elke individuele Website App. Het zijn er veel te veel om die allemaal inhoudelijk te kennen en te beheersen. Maar we weten overal wel een beetje van en kunnen jou dus goed op weg helpen.

Verdergaande hulp nodig?

Wij zijn niet voor één gat te vangen ;-) Als je wilt dat iemand jou inhoudelijk adviseert en samen met jou bekijkt welk pakket het beste bij je wensen aansluit, dan staat onze maatwerkafdeling WebsiteKlusjes.com voor je klaar. Tegen betaling gaat iemand van ons klusteam dan met je aan de slag. Wil je meer weten? Vul dan eens een vrijblijvende klus-aanvraag in.

N
Noemi is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.