Verklaring van support op Unmanaged VPS bij VIP internet

Inhoudsopgave

Unmanaged VPS

Wanneer je een VPS wilt afnemen moet je nagaan of je dit unmanaged of managed wil. Als je over niet voldoende kennis beschikt raden wij dit streng af! Loop niet in de val omdat de prijs een unmanaged VPS goedkoper is.

Je beheert je eigen server.  Je bent zelf verantwoordelijk voor de hosting en dit kan een flinke klus zijn.

Hieronder een aantal voor-en-nadelen van een unmanaged VPS

Beheer je eigen server. Bepaal zelf het controlepaneel

Met een Unmanaged VPS heb je de volledige controle en beheer in ons betrouwbare netwerk.

• Zelf verantwoordelijk voor de uptime
  • Support alleen bij een storing binnen VIP Internet of onze leverancier
  • Overige support verzoeken tegenover een vast uurtarief
    • Vast tarief van €75,- per uur berekend per kwartier
    • Ingediende tickets worden gefactureerd voor minimaal een kwartier
    • Onterecht contact wordt ook gefactureerd voor minimaal een kwartier
  • Bij structureel support adviseren we een Managed VPS
  • Als monitoring gewenst is adviseren we een Managed VPS

Bij eigen of extern misbruik en het niet opvolgen van abusemeldingen wordt de server afgesloten.

Support Unmanaged VPS

VIP Internet biedt geen support op unmanaged servers.

Met een Unmanaged VPS ben je zelf verantwoordelijk voor het beheer en de performance van de server.

Dat betekent dat je, binnen onze guidelines, de vrijheid over het gebruik hebt.

Je mag er bijvoorbeeld een ander besturingssysteem op zetten, of een Control Panel naar keuze installeren.

Ook is het aan jou om updates door te voeren en storingen op te lossen.

Dat zorgt er voor dat het een flexibele en zelfstandige dienst is.

Bij problemen op serverniveau kan een supportverzoek worden ingediend.

Wij beoordelen of het verzoek uitgevoerd kan worden en hanteren het uurtarief van €75, (gefactureerd per kwartier).

Op zoek naar meer support, monitoring en de zekerheid van onze uptime garantie? Dan bespreken we graag de mogelijkheden van een Managed VPS.

bj7Rr7qc5qACKXEvdKnMF9qOLg4_afUAgA

R
Ricardo is the author of this solution article.