Plesk weergave veranderen bij VIP internet

Je hebt in Plesk twee verschillende weergaven: 'Power User view' en 'Service Provider view'. Een voorbeeld van beide kun je onderaan vinden.

Mocht je de enige zijn die de server beheert en ben je verder geen reseller, dan kun je het beste de 'Power User view' gebruiken. Ben je een reseller is 'Service Provider view' het handigst, zo kun je 'pakketten' aanmaken met standaard configuraties zoals maximale schijfruimte, PHP versie etc.

Het wijzigen van de view kan helemaal linksonder wanneer je ingelogd bent:

URHH40ehnXGU6Ui4CVXmxSYk5uOLGEMRLA

Service provider:

AIEQPLu2cnS0b8sFO0VeYQyB0VKGfxOY7g

Power user:

DbxdAr5IXAI-_ityt94ISFAJsfG4sppVvw

R
Ricardo is the author of this solution article.