VPS subscription limieten toekennen en managen bij VIP internet

Binnen Plesk zijn er verschillende plekken waar je limieten kunt beheren. Dit kan op de volgende locaties:

• Service plans - Dit is een globale template voor subscriptions
  • Subscriptions - Instellingen voor alle domeinen hier onder - LET OP: Als je hier wijzigingen in brengt zal deze niet meer mee synchroniseren met het gekoppelde service plan. Zijn het globale wijzigingen die je wilt doorvoeren moet je dit op die plek doen.

We zullen ons hier focussen op de subscription plek.

INHOUDSOPGAVE

Subscriptions aanpassen

Ga eerst naar de subscriptions pagina:

wiZYV5H4HEoUXjNaTDf5K5v9zJ8WfADcjQ

Vervolgens klik je op de subscription waar het om gaat:

6Xi_bmLjXgrV7XV94xz-EiZlsORJWlWMCw

Customize

Je komt hier op een pagina die vergelijkbaar is die je ziet bij 'Domains'. Klik hier aan de rechterkant op "Customize":

3DG0vlNn-1pBfXHs8_tBDGXxM9iJ5Dg2qg

Apply & Lock

Hier heb je vervolgens de optie om limieten in te stellen. Klik op "Apply & Lock" als je hiermee klaar bent.

i-fJQL662Ve8wzVKIvXsDAM19O3UeAndKQ

R
Ricardo is the author of this solution article.