Inloggen in het klantportaal - VIP internet

De online klant omgeving is de administratieve beheeromgeving van VIP Internet. Via dit portaal kun je jouw diensten beheren, gegevens wijzigen en facturen inzien. In deze handleiding staan we stil bij het inlogproces.

Klantportaal

Navigeer naar yourhosting.nl

Optie 1: Handmatige navigatie in de internetbrowser

Inloggen

De gebruikersnaam begint altijd met de D van Debiteur. Ten tijde van het klant worden heb je een e-mail van ons ontvangen met jouw klantnummer. Mocht je deze niet meer bezitten raadpleeg dan een van je facturen.

mIwoPC7K7A-u15hwaCGzczV62NJzmijZ_A

Indien je het wachtwoord vergeten bent, maak dan gebruik van de ‘wachtwoord vergeten’ functie. Vul de gebruikersnaam en het bijbehorende e-mailadres in om een tijdelijk wachtwoord per e-mail te ontvangen.

S4aYr63TP78Tm-KYZ0sIfpON_U4zXxttYA

E-mail niet gevonden? Controleer dan je SPAM map.