Domeinhouder gegevens wijzigen bij VIP internet

In het klanten.vip.nl portaal kun je eenvoudig de domeinhouder gegevens wijzigen. Deze gegevens zijn online voor iedereen inzichtelijk, zorg er dan ook voor dat de tenaamstelling kloppend is.

Inhoudsopgave

Stap 1: Log in op het klanten.vip.nl portaal

• Navigeer naar het je online klantomgeving
  • Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen.

jGelxGoRn4gVvlc8wdbJHt8yrthKo8dewA

Stap 2: Selecteer het juiste domeinnaam

• Klik in het “Home-scherm” op “Domeinnamen” om naar de domeinnamenpagina te gaan.

FItwV7CxHTUfYa-3JUMhxEDBoStRjlQ5FQ

• Selecteer de desbetreffende domeinnaam in het linker menu.

ZYUnkkAd7A6PqnJTGPZn4GCXGj48ARTkdA

• Klik nu op de knop: “Contact gegevens wijzigen”.

vXXc3MF-CcHO_O4lZiLi5zy9Xp1qmUPkXA

Stap 3: Wijzig de gegevens

• De domeinhoudergegevens bestaan uit drie verschillende contacten: houder, administratief en technisch. Selecteer het juiste tabblad om de gewenste gegevens te wijzigen.

FpHzjWLhrn56IvPC1m9UKAhjugEP064Pbg

• Nadat de gegevens gewijzigd zijn en alle tabbladen zijn gecontroleerd, sla dan de wijziging op door te klikken op de knop: “Bewaar gegevens”.

kgdLRZ4gyJYGgPTGBZuVpQWqYbH-nQLRYw

J
Jelle is the author of this solution article.