Extendify; snel een WordPress-website installeren bij Yourhosting

Wil je snel beginnen met je eigen WordPress- website? Met Extendify gaat dit heel gemakkelijk. Hieronder leggen we uit wat dit is en hoe het werkt.

Inhoudsopgave

1. Wat is Extendify?
  2. Wat heb ik nodig om een WordPress-website te maken?
  3. Waar vind ik Extendify?
  4. Wat kost deze oplossing?
  5. Wat doet Extendify precies?
  6. Waar vind ik meer informatie over WordPress-hosting bij Yourhosting?

Wat is Extendify?

Extendify is een oplossing die je helpt snel je WordPress-website te installeren. Het resultaat is een WordPress site waarbij je alleen de pagina’s nog hoeft te vullen. Met Extendify zet je dus in een mum van tijd je website live!

Wat heb ik nodig om een WordPress-website te maken?

Een hostingpakket, en natuurlijk een domeinnaam. Wist je dat je al vanaf ons kleinste hostingpakket, Web Only, aan de slag kan met WordPress? Vanaf ons Start-pakket krijg je er ook nog eens slimme updates bij. Een overzicht van onze hostingpakketten en de bijbehorende specificaties vind je op onze pakketpagina.

Waar vind ik Extendify?

Heb je nog geen hosting bij ons en wil je met WordPress een website gaan maken? Kies dan via onze shop voor je gewenste hostingpakket en kies tijdens het bestellen gelijk voor Extendify. WordPress én Extendify instaleren we dan direct bij de uitlevering van je pakket.

Heb je al een hostingpakket bij ons, dan kun je vanuit de Plesk-hostingmanager naar Extendify toe:

1. Log in op Mijn Account;
  2. Klik door naar de Plesk Hostingmanager van de betreffende domeinnaam;
  3. Ga links naar de WordPress en klik door naar Extendify.

Wat kost deze oplossing?

Extendify zit kosteloos bij onze hostingpakketten en kost je dus niets extra!

Wat doet Extendify precies?

Extyendify installeert WordPress voor je en helpt je met het kiezen van een thema. Je vult je bedrijfstype in en selecteert de pagina’s die je op je site wilt. Vervolgens krijg je meerdere layouts te zien waaruit je kunt kiezen, gebaseerd op wat je hebt ingevuld. Je hoeft hierna alleen maar met de inhoud teksten en afbeeldingen van de pagina's zelf bezig!

Waar vind ik meer informatie over WordPress-hosting bij Yourhosting?