OneDrive Installeren (Windows)

In dit artikel kun je lezen hoe je de Microsoft 365 OneDrive APP voor Windows kunt downloaden en installeren.

Log in op jouw Microsoft 365 account.

• Kies nadat je ingelogd ben voor OneDrive.
  • Klik bovenin op Synchroniseren.
  • Klik op de tekst de nieuwste versie van OneDrive downloaden.
  • Wacht tot de download klaar is en Kies dan voor Openen of Uitvoeren.
  • Er komt nu een laadbalk naar voren. Wacht tot deze klaar is.
  • Kliek hierna rechts naast het klokje op je taakbalk(standaard rechts onderin Windows) op het pijltje wat naar boven wijst en klik op het grijze wolkje met een streep er doorheen.
  • Er komt nu een nieuw menu naar voren klik in dit menu op het Tandwiel bij Help & instellingen.
  • Kies hierna Instellingen.
  • Kies in het nieuwe venster dat nu in beeld komt voor het tabblad Account.
  • Klik op Account toevoegen.
  • Vul je Microsoft 365 gebruikersnaam in en klik op Aanmelden.
  • Vul je het wachtwoord van je Microsoft 365 gebruikersaccount in en klik op Aanmelden.
  • Klik op Locatie wijzigen om de opslag locatie voor de lokale OneDrive Cache aan te passen.
  • Open de gewenste locatie en klik op Map selecteren.
  • Klik op Volgende.
  • Klik op Volgende.
  • Klik op Volgende.
  • Klik op Volgende.
  • Klik op Later.
  • Klik op Mijn OneDrive-map openen.
  • Je krijgt nu jouw OneDrive bestanden in beeld.
  • De OneDrive installatie is nu afgerond.