Microsoft 365 gebruiker aanmaken bij Argeweb

In dit artikel staat beschreven hoe je een gebruiker onder Microsoft 365 kunt aanmaken.

• Als eerste moet er ingelogd worden op het Microsoft 365 admin center.
  • Nadat je ingelogd bent kies je aan de linkerkant voor Users of als je een anderen weergave hebt klik dan op het icoon met het poppetje.
  • Klik hierna op Active Users.
  • Klik op + Add a user om een nieuw gebruikersaccount aan te maken.
  • Er wordt nu een nieuw venster aan de rechterkant geopend waarin je de gegevens van het nieuwe gebruikersaccount kunt invoeren en voorkeuren kunt opgeven voor het versturen van het wachtwoord en/of de gebruiker het wachtwoord na de eerste keer inloggen moet aanpassen.
  • Indien je alles hebt ingevuld en de gewenste keuzes hebt gemaakt klik dan onderaan op Next.
  • Vink in het volgende scherm de product licenties aan welke je aan het account wilt koppelen en klik op Next.
  • Klik in het volgende scherm op Next.
  • Je krijgt nu een overzicht van wat je gekozen en ingevuld hebt. Controleer of alles goed is en klik hierna op Finish adding.
  • Je gegevens van het account worden nu getoond, noteer deze indien nodig en klik hierna op Close.
  • Je bent nu klaar met het aanmaken van het Microsoft 365 account.