Handtekening instellen met Outlook 2013

Van het programma Microsoft Outlook weten de meeste gebruikers dat het mogelijk is een automatische handtekening in te stellen voor e-mailberichten. Dit kan ingesteld worden met alleen tekst of tekst inclusief afbeeldingen. Het product Microsoft Outlook 2013 heeft wederom dezelfde functie, in dit artikel wordt aangegeven hoe u een automatische handtekening kunt instellen voor uw e-mailberichten. U start het programma Microsoft Outlook 2013 en u volgt de volgende stappen.

1. U gaat naar Bestand.

Bestand

2. U kiest voor ‘Opties’.

Opties

3. U klikt op het tabblad ‘E-mail’ in het linker menu en u klikt op de knop Handtekeningen.

Handtekening

4. U geeft aan dat u een nieuwe handtekening wilt aanmaken.

Nieuw

5. U kiest een naam voor de handtekening. ( De naam heeft geen functionele waarde en wordt gevraagd om herkenbaar te maken waar de handtekening voor aangemaakt is en gebruikt wordt. )

Naam kiezen

6. U maakt een tekst aan in het ‘Handtekening bewerken’ venster. Indien u ook een afbeelding wilt toevoegen aan uw handtekening, dan kunt u zoals weergegeven in de afbeelding het icoon rechters boven in het venster aanklikken.

Handtekening invoeren

7. U kiest een afbeelding, welke u op uw systeem heeft opgeslagen.

Afbeelding kiezen

8. Als laatste kiest u rechtsboven in het scherm voor welk e-mailaccount en voor welke e-mailberichten u de handtekening automatisch wilt gebruiken. In dit voorbeeld is gekozen voor zowel nieuwe e-mailberichten als antwoorden en doorgestuurde e-mailberichten. Zodra u alle opties heeft doorgevoerd, dan kunt u de handtekening opslaan door op de knop 'Ok' te klikken.

Handtekening opslaan

M
Mark is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.