Autoarchivering uitschakelen in Outlook 2013

Automatische archivering is een functie welke ervoor zorgt dat uw e-mailberichten van de e-mailserver worden opgehaald en verwijderd, zodat deze berichten lokaal in uw e-mailprogramma worden opgeslagen/gearchiveerd.
Dit is een handige optie van POP/IMAP e-mailaccounts met weinig ruimte, echter indien u gebruik maakt van een Exchange account is deze functie niet gewenst. Met een Exchange account is het namelijk de bedoeling dat al uw e-mailberichten altijd online beschikbaar zijn. Zodra e-mailberichten gearchiveerd worden, dan zijn deze alleen lokaal opgeslagen en niet meer online beschikbaar.
De meeste Exchange accounts hebben ook genoeg ruimte om deze functie niet nodig te hebben. Bijvoorbeeld kunnen Exchange accounts bij Argeweb afgenomen worden vanaf 25GB ruimte per e-mailaccount .
Om deze reden is het handig de auto archivering functie en meldingen uit te schakelen, zodat u kunt voorkomen dat e-mailberichten van de server omgeving worden verwijderd. U start het programma Microsoft Outlook 2013 en u volgt de volgende stappen.

1. U gaat naar Bestand.

Bestand

2. U kiest voor ‘Opties’.

Opties

3. U kiest het tabblad Geavanceerd en u klikt op de knop ‘Instellingen voor AutoArchiveren’.

Instellingen voor AutoArchiveren

4. U vinkt het vakje naast ‘Elke’ uit. Hierdoor worden alle auto archivering opties en meldingen uitgeschakeld.

Archiveren uitschakelen

M
Mark is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.