FAQ Nieuwe tarieven domeinnamen (juli 2023)

Met ingang van 1 juli 2023 gaan de tarieven van een aantal domeinnamen bij Yourhosting veranderen. Heb je een domeinnaam bij ons? Dan betaal je bij de eerstvolgende verlenging een ander tarief. Op deze pagina vertellen we je meer over deze wijzigingen.

Inhoudsopgave

  1. Wanneer gaat dit gebeuren?
  2. Om wat voor tariefswijzigingen gaat het?
  3. Geldt dit ook voor mij?
  4. Heb ik hier bericht over ontvangen?
  5. Waarom wijzigen jullie de tarieven?
  6. Waar kan ik meer informatie vinden?
  7. Hoe zit het met de hostingpakketten?


Wanneer gaat dit gebeuren?

De tarieven gaan zoals gezegd in op 1 juli 2023. Bestel je vanaf die datum een domeinnaam bij ons, dan betaal je het nieuwe tarief. Heb je al een domeinnaam? Dan betaal je pas het nieuwe tarief bij de eerstvolgende verlenging. 


Om wat voor tariefswijzigingen gaat het?

We hebben een overzicht voor je gemaakt op onze informatiepagina. Je vind hier ook een handig lijstje met alle domeinnamen waarvan het tarief wijzigt.


Geldt dit ook voor mij?

Ben je een klant van Yourhosting of van een provider die is samengevoegd met Yourhosting? Dan gelden deze tarieven ook voor jou. Het gaat dus om de tarieven van domeinnaamregistratie. Als je al een domeinnaam hebt, betaal je het nieuwe tarief vanaf de eerstvolgende domeinfactuur. 


Heb ik hier bericht over ontvangen?

Ja. Je hebt van ons een mail gekregen op 17 mei 2023. Hierin hebben we je geïnformeerd over de aanstaande wijziging en een link gegeven naar onze informatiepagina. Mail gemist? Op deze pagina en op de tarievenpagina vind je alle informatie. 


Waarom wijzigen jullie de tarieven?

Onze mensen zijn cruciaal om een goede dienstverlening te kunnen bieden. Vanwege de hoge inflatie zien wij onze personeelskosten nog steeds bovengemiddeld stijgen. Ook zijn de kosten voor hardware, de inkoop van licenties en domeinnamen wederom sterk gestegen. Daarnaast blijft energie structureel hoger dan voorgaande jaren. Als gevolg hiervan verhogen we per 1 juli de prijzen van enkele domeinnamen. 


Waar kan ik meer informatie vinden?

Zoals gezegd hebben we een overzichtelijke pagina met een tabel met alle nieuwe prijzen. Daarnaast zijn de nieuwe tarieven vanaf 1 juli ook terug te vinden op de website.


Hoe zit het met de hostingpakketten?

Meer informatie over de wijziging in prijs en specificaties van onze hostingpakketten vind je in deze tabel met alle nieuwe prijzen en deze supportpagina met uitgebreide informatie.

 

D
Dmitri is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.