Wat doen jullie wel?

Domeinnamen

• Verhuizen domeinnamen met behoud van bestaande nameservers
  • Verhuizen domeinnamen en overnemen bestaande DNS zone (bij gebruik van onze nameservers)

E-mail

• Aanmaken van e-mailadressen en forwarders
  • Verhuizen van e-mailadressen inclusief bestaande mappenstructuur (alleen bij IMAP)
  • Aanmaken DNS records wanneer e-mail elders wordt gehost (zoals Office365 of Google)
  • Ondersteuning bij het aanpassen van instellingen per apparaat

Website

• Overzetten van bestanden uit de hoofdroot inclusief subdomeinen
  • Aanmaken databases en exporteren/importeren van databases
  • Aanpassen configuratiebestand database
  • Overzetten van cronjobs