Nieuwe tarieven (februari 2023) - Argeweb

Zoals je waarschijnlijk in onze e-mail hebt gelezen, gelden er vanaf februari 2023 nieuwe tarieven voor een aantal producten. Vanwege sterk gestegen kosten van onder andere onze hardware, energie, lonen, inkoop van producten, verhogen wij met ingang van 1 februari 2023 de tarieven van een aantal pakketten, domeinextensies en SSL. De nieuwe tarieven gaan pas in bij het verlengen van je contract. Op deze pagina vind je informatie hierover.

Inhoudsopgave

  1. Wat wijzigt er?
  2. Per wanneer wijzigen de tarieven?
  3. Waarom zijn er nieuwe tarieven?
  4. Waar vind ik de nieuwe tarieven?
  5. Ik ben een reseller. Wat wijzigt er voor mij?
  6. Ik ben het niet eens met de prijswijziging. Wat nu?
  7. Waar kan ik terecht met andere vragen hierover?
     

Wat wijzigt er?

De tarieven voor een aantal van onze producten wijzigen. De specificaties van de producten blijven ongewijzigd. Het gaat om de volgende producten:


Per wanneer wijzigen de tarieven?

De nieuwe tarieven gaan per 1 februari 2023 in. Voor lopende contracten gelden de nieuwe tarieven pas bij de verlenging. In dat geval zie je dus pas op de verlengingsfactuur het nieuwe tarief staan.


Waarom zijn er nieuwe tarieven?

De kosten van energie, hardware en de inkoop van licenties/domeinnamen zijn sterk gestegen. Daarnaast hebben wij, door de hoge inflatie, onze personeelskosten harder zien toenemen dan voorgaande jaren. Om deze redenen verhogen we de tarieven van de bovenstaande producten.


Waar vind ik de nieuwe tarieven?

Je vindt de prijzen op onze website op de productpagina's of in deze overzichtstabel met alle nieuwe tarieven voor domeinnamen, e-mail- en hostingpakketten, F-secure en SSL en voor de VPS-pakketten en -diensten.


Ik ben een reseller. Wat wijzigt er voor mij?

Voor 'Brons' resellers geldt dezelfde prijswijziging. Voor de 'Silver', 'Gold' en 'Diamond' resellers geldt er een apart prijswijziging, deze hebben wij per e-mail gecommuniceerd. 


Ik ben het niet eens met de prijswijziging. Wat nu?

Ben je het niet eens met de prijswijziging, of is deze financieel niet haalbaar? We kijken graag met je mee of er misschien een kleiner of voordeliger product van ons beter bij jouw situatie of wensen past. Neem in dat geval contact op met onze support specialisten.


Waar kan ik terecht met andere vragen hierover? 

Onze klantenservice staat voor je klaar op maandag t/m vrijdag en we helpen je graag! Onze openingstijden lees je hier. Je kunt met ons bellen op 085 0218861 of ons een bericht sturen.

M
Marjolein is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.