SoHosted - Hoe maak of beheer ik een subdomein bij SoHosted?

Je kunt subdomeinen gebruiken om websites met verschillende onderdelen te organiseren of zelf verschillende websites op onder te brengen.

Voorbeeld

Je hebt op jouw-domeinnaam.nl een website geplaatst die gericht is op de promotie en verkoop van je product. Voor het publiceren van informatie die te maken heeft met klantenondersteuning en het volgen van bestellingen, kun je het subdomein "bestellingen" aanmaken. Je kunt klanten dan via http://bestellingen.jouw-domeinnaam.nl/ toegang geven tot informatie over hun bestelling.

Je kunt een subdomein aanmaken door onderstaande stappen te doorlopen.

• Ga naar onze website.
  • Klik rechts bovenin op Inloggen en kies voor Mijn Account.
  • Vul je gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in en klik op Inloggen.
  • Klik op Mijn diensten.
  • Klik bij het domein dat je wil beheren op de Plesk-knop.
  • Klik bovenin op Subdomein toevoegen.
  • Vul bij Naam subdomein in het eerste veld de naam voor het subdomein in.
  • Selecteer in het tweede veld aan welk domein je het wil toevoegen.
  • Klik op OK.