Hoe installeer ik een Let’s Encrypt SSL-certificaat op mijn website bij DeHeeg?

U kunt bij DeHeeg uw website gratis voorzien van een Let’s Encrypt SSL-certificaat. Op deze pagina laten wij u zien hoe u dit instelt.

Stap 1

Log via uw account in op de PLESK-omgeving van uw hosting.

Als u niet weet hoe u dat doet, raadpleeg dan deze helpdeskpagina: Inloggen op PLESK

Stap 2

Klik in de linker kolom op knop Websites & domeinen en slecteer het gewenste .Let's Encrypt instellen bij DeHeeg

Stap 3

Klik onder het kopje Beveiliging op SSL/TLS certificatenm7-VGqEKql8VvmMcE-bKQFaVn1C5vcXbKw

Stap 4

Klik op de knop Installerenl0oSoTvJ1eINTayMqAWnYhI4w514dhOfJQ

Stap 5

Vul een e-mailadres in waarop u meldingen wilt ontvangen over het certificaat (m.b.t. succesvolle of mislukte verlengingen bijvoorbeeld).

Zet een vinkje bij "De domeinnaam beveiligen" en bij "Voeg een www-subdomein toe..."

Klik vervolgens op de knop Gratis ophalen

LET OP: Het vinkje bij wildcard NIET aan zetten, anders kan plesk het certificaat niet automatisch verlengen.

tNY1htM6w0v7VW5FVfkDm8LqzrlNtavUiw

Het certificaat is nu actief en geïnstalleerd.

Stap 6 (optioneel)

Als u wilt dat bezoekers van de website automatisch naar de beveiligde website worden doorgestuurd, zet u het schuifje aan bij "Doorschakelen van http naar https"

n9eAMRv7JuKcJT19L-t4gTRuXKwrO_vAKw