Hoe bestel ik een SSL-certificaat bij DeHeeg?

U kunt uw website voorzien van een SSL-certificaat. Hierdoor is de communicatie tussen de browser van de bezoeker en uw website, versleuteld. Het gebruik van een SSL-certificaat is sterk aan te raden om de betrouwbaarheid van uw site te vergroten. U kunt uit diverse ceetificaten bestellen via MijnDeHeeg.nl:

1. PremiumSSL

Professioneel SSL certificaat voor optimale veiligheid van één domeinnaam.

2. Wildcard SSL

Met een Wildcard SSL-certificaat kunt u ook subdomeinen met hetzelfde certificaat beveiligen. Bijvoorbeeld www.website.nl webshop.website.nl.

3. Uitgebreid SSL-certificaat (EV SSL)

Een uitgebreid SSL-certificaat (ook wel Extended Validation of EV genoemd) toont ook de bedrijfsgegevens aan de bezoekers. Bij het aanvragen worden meer gegevens gecontroleerd, waardoor het de bezoeker extra informatie en dus meer vertrouwen geeft.  Dit type certificaat raden wij aan voor webshops en bedrijven die klantvertrouwen belangrijk vinden.

Uitgebreid ssl-certificaat

In de volgens stappen laten wij u zien hoe u een PremiumSSL, Wildcard SSL of Uitgebreid SSL-certificaat (EV SSL) kunt aanvragen.

Stap 1

Log in op uw account

Stap 2

Klik in de linker kolom op de link Beheren.

Stap 3

Klik op Beheer achter de domeinnaam die u wilt beveiligen. Er moet een hostingpakket zijn gekoppeld aan de domeinnaam.

SSL-certificaat aanvragen

Stap 4

Klik op het tabblad SSL Beveiliging.

SSL-certificaat aanvragen

Stap 5

Klik op de knop Bestel een SSL certificaat.

SSL-certificaat aanvragen

Stap 6

Selecteer het gewenste certificaat en klik op de knop Afronden.

Stap 7

U krijgt nu uw bestelling in beeld. Controleer of Automatisch installeren aan staat. Klik hierna de knop Bestellen als alles klopt.

Stap 8

Hierna activeren wij uw SSL-certificaat. Afhankelijk van het type certificaat kunt u deze binnen 20 minuten gebruiken, of gaan wij deze eerst verifieren (uitgebreide certificaat). In dat laatste geval krijgt u hier een notificatie per e-mail van.

Let’s Encrypt certificaat

Het is ook mogelijk om in plaats van bovengenemde certificaten, een gratis Let’s Encrypt certifiaat te installeren. Dit doet u via het controle paneel PLESK.