Plesk licentie bij Argeweb niet automatisch verlengd (licentiesleutel is ongeldig)

Soms komt het wel eens voor dat er niet meer kan worden ingelogd in Plesk, omdat de licentie sleutel is verlopen. De onderstaande foutmelding kan dan in beeld komen:

*

Plesk is unavailable

An internal error occurred in Plesk.

De licentiesleutel is ongeldig. Om Parallels Panel te gebruiken dient u een nieuwe geldige licentiesleutel te verkrijgen en installeren. Uw licentiesleutel is verlopen. Om van uw Parallels Panel gebruik te kunnen blijven maken moet u een niet-verlopende commerciële licentiesleutel aanschaffen.

*

Ook kunt u hierover een e-mail ontvangen met de volgende melding:

*

Onderwerp: Parallels Panel key update error notification

Unable to update PLSK.00000000.0000. An error occurred while processing your key. You can try updating it later.

*

U kunt dit probleem in de meeste gevallen direct oplossen door op de knop 'Retrieve Keys' te klikken.

s683syoujMRpVoTRxUlkVh_7AqrB3bsaVA