E-mailadres doorsturen bij Vevida in SoGo webmail

Je kunt e-mails die naar jouw e-mailadres worden verstuurd, laten doorsturen naar één of meerdere adressen. Dit kun je instellen via myVevida.com en ook via ons webmailsysteem. Hieronder laten we je zien hoe je dit via Vevida webmail kunt instellen.

Klik in je webmailomgeving op het tandwiel.

-LhHu_6gfZtFFCnpK18ilxgQ3Rr98XCRIw

Kies nu voor Mail.

En in het volgende venster voor Doorsturen.

Zet nu een vinkje voor Inkomende doorsturen en tik vervolgens de e-mailadressen in waar naartoe de mail moeten worden doorgestuurd. Om je instellingen op te slaan, klik je nu op het diskette-icoontje.

Je bent klaar.

Q
Quinten is the author of this solution article.