Mailbox vergroten bij Vevida

Je kan de schijfruimte van je mailbox zelf instellen in Mijn Account. Bij de instellingen van je e-mailadres kan je middels een invoerveld de ruimte van de mailbox aanpassen. Standaard kan je tot 5GB schijfruimte verdelen over de mailboxen. Hieronder staat stapsgewijs uitgelegd hoe je dit kan doen:

• Inloggen Mijn Account .
  • Klik onder op je domeinnaam.
  • Klik op ‘E-mail’.
  • Als je nu het gewenste e-mailadres aanklikt krijg je de mogelijkheid om de schijfruimte aan te passen.

Wil je meer dan 5 GB verdelen? Dan kun je het pakket upgraden naar een Pro of Premium variant met meer schijfruimte per mailbox. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Je kan de schijfruimte van je mailbox zelf instellen in Mijn Account . Bij de instellingen van je e-mailadres kan je middels een invoerveld de ruimte van de mailbox aanpassen. Standaard kan je tot 5GB schijfruimte verdelen over de mailboxen. Hieronder staat stapsgewijs uitgelegd hoe je dit kan doen:

• Inloggen Mijn Account .
  • Klik onder op je domeinnaam.
  • Klik op ‘E-mail’.
  • Als je nu het gewenste e-mailadres aanklikt krijg je de mogelijkheid om de schijfruimte aan te passen.

Wil je meer dan 5 GB verdelen? Dan kun je het pakket upgraden naar een Pro of Premium variant met meer schijfruimte per mailbox. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.