Vevida - Gebruikersnaam voor MyVevida aanpassen

Om je gebruikersnaam (lees: e-mailadres) voor MyVevida aan te passen, moet je eerst inloggen. Klik in het overzicht rechtsboven op het klantaccount en klik op Mijn account. Kies onder Gegevens voor Wijzig gegevens. Het e-mailadres dat daar wordt vermeld is je huidige inlognaam. Vul nu het gewenste nieuwe e-mailadres in en klik onderaan op Bewaar. Hiermee is tevens je gebruikersnaam aangepast.

Als het inloggen op MyVevida niet meer lukt, neem dan telefonisch contact met de Klantenservice via 050 – 211 0100. Onze medewerkers helpen je dan met het aanpassen van de gebruikersnaam.

R
Robert is the author of this solution article.