E-mailinstellingen van Apple Mail wijzigen bij Vevida

In dit artikel leggen we uit hoe je de instellingen van een bestaand e-mailadres in Apple Mail kunt wijzigen.

Open Apple Mail en kies naast het Apple logo voor Mail en vervolgens Voorkeuren:

In het scherm wat nu opent selecteer je aan de linkerkant het e-mailaccount waarvoor je de instellingen wilt wijzigen, en selecteer bovenaan Server instellingen. Hier kun je ook zien welke verbindingsmethode je gebruikt, POP of IMAP. De instellingen voor POP en IMAP verschillen. Hieronder vind je eerst de juiste instellingen voor POP, onderaan de pagina vind je de juiste instellingen voor IMAP.

POP-instellingen

HinTrkV-YSjk6DeKTLrePq5JRZQh0e1rCg

IMAP-instellingen

dzg1rDvKl-rWdeHJOsYI2RldLogbAoWwgA