Mail van Vevida instellen in Outlook 2019

Heb je mail bij Vevida? Dan kun je jouw postvak toevoegen als een account in Outlook. In dit artikel lees je hoe je dat doet. We gaan een IMAP verbinding opzetten met een beveiligde SMTP (uitgaande mail).

Inhoudsopgave

Stap 1: Accountinstellingen

• Start Outlook op;
  • Klik linksboven op Bestand;

• Kies onder Accountgegevens voor Account toevoegen;

• Voer je mailadres in;
  • Klik op Geavanceerde opties en vink Ik wil mijn account handmatig instellen aan;
  • Kies hierna voor Verbinding maken;
  • Nadat de melding Alles wordt voorbereid is verdwenen kies je voor IMAP.

Stap 2: Gegevens invullen

• De meeste gegevens in dit scherm zijn al voor je ingevuld;
  • Bij de Inkomende en Uitgaande e-mail kun je kiezen voor STARTTLS;
  • Kies nu voor Verbinding maken.

• Er verschijnt nu een pop-up. Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in;
  • Jouw aanmeldgegevens zijn je e-mailadres met bijbehorend wachtwoord;
  • Kies hierna voor OK.

Stap 3: Afronden

• Je ziet dit scherm als alles goed is ingevuld en Outlook je account kan toevoegen.

• Klik op OK om de instellingen op te slaan en het venster te sluiten.

F
Fokke is the author of this solution article.