Hoe de domeinnaam van Argeweb behouden in de browser bij een redirect

Hoe blijft mijn domeinnaam boven in de browser staan bij een redirect? Je leest het in dit artikel.

Standaard blijft bij een URL forward (redirect) de domeinnaam niet bovenin de adresbalk van uw browser staan. Dit is wel mogelijk met een (betaalde) frame redirect. Voor €23,- per jaar heeft een redirect met de mogelijkheid om zoekwoorden, een titel en een omschrijving aan de redirect mee te geven voor de zoekmachines. Daarnaast zal de URL in de balk blijven staan.

Een alternatief zou zijn om een domeinnaam via de DNS te forwarden naar de server. De server waar de doelwebsite is geplaatst zal dan geconfigureerd moeten worden dat de server precies weet wat er getoond moet worden bij deze URL.

Een frame redirect kunt u bestellen via het bestelscript van Argeweb. Via Mijn Argeweb kunt u de URL forwarding wijzigen in Frame.