De mogelijkheden met een domeinnaam bij Argeweb

Bij ons bent u vrij in het gebruik en het beheer van de domeinnaam. Het is daarnaast mogelijk om de domeinnaam aan e-mail of webhostingspakket te koppelen.

Domeinnaam parkeren

U registreert de domeinnaam voor later gebruik en wij koppelen de domeinnaam aan de parkeerpagina.

URL forwarding

De bezoeker van uw domeinnaam wordt automatisch doorgeschakeld naar een ander internetadres naar keuze. U kunt het bestemmingsadres zelf altijd wijzigen via Mijn Argeweb. (domeinnamen > beheren > doorschakelen)

DNS wijzigen

Indien u beschikt over een eigen server bij Argeweb of ergens anders, dan kunt u zelf de DNS aanpassen van uw domeinnaam. Ook kunt u hier bijvoorbeeld eigen mailservers instellen. (domeinnamen > beheren > doorschakelen)

Eigen nameservers

U kunt een domeinnaam bij Argeweb ook registreren op uw eigen nameservers. Dit is voor bedrijven die zelf een eigen DNS hebben. (domeinnamen > beheren > eigen nameserver)

Daarnaast koppelen wij uiteraard uw domeinnaam aan een webhosting pakket indien u dit wilt en is het mogelijk om apart op uw domeinnaam e-mail te activeren.