Intrekken machtiging automatische incasso bij Argeweb

Als je Argeweb een machtiging hebt gegeven voor automatisch incasso dan kun je deze ook intrekken. Zonder machtiging kunnen we geen facturen automatisch incasseren. Je betaald dan weer handmatig.

Inhoudsopgave

Machtiging intrekken via Mijn Argeweb

• Ga naar Mijn Argeweb en log in;
  • Ga naar Administratief en vervolgens Facturen
  • Klik onder het kopje Snelkeuze op Machtiging;
  • Vink de optie "Betaling binnen 14 dagen" aan en klik vervolgens op Verzenden
  • Er wordt een mail naar uw geverifieerde e-mailadres gestuurd;
  • Open de mail en volg de link. Nu is je wijziging bevestigd.

Screenshot uit de klantomgeving van Argeweb. Het scherm toont een menu waar je automatische incasso kan instellen.

Andere betaalwijze

Wil je meer weten over de verschillende betaalwijzen bij Argeweb? Pak dit artikel er bij.