Backup maken van een website bij Argeweb

Je kunt een backup maken van je website met de script installer. In dit artikel leggen we uit hoe dat gaat.

Stappenplan

Veel websites worden gemaakt met een CMS systeem zoals WordPress of Joomla. Deze pakketten zijn beschikbaar in de script installer via je beheeromgeving bij Argeweb. Via de script installer kun je ook een back-up instellen.

1. Log in op je klantomgeving
  2. Ga naar Beheren en dan naar Webhosting;
  3. Kies de gewenste domeinnaam;
  4. Klik op de knop Script Installer;
  5. Kies voor Bekijk/bewerk details om de back-up opties bekijken;
  6. Je kunt een backup maken op een vooraf ingesteld moment;
  7. Als je de gewenste optie hebt gekozen klik je op Alles opslaan.