Importeren van een WordPress installatie bij Argeweb

In het artikel wordt beschreven hoe u Wordpress kan importeren in de Script Installer.

Binnen de Script Installer is het mogelijk om een bestaande Wordpress installatie te importeren. U kunt dit als volgt doen.

Mocht u meerdere webhosting pakketten hebben dan klikt u de gewenste domeinnaam aan. Als u één pakket heeft dan hoeft u dit niet te doen.

• Kiest nu voor het icoon van de Script Installer. Deze zal nu worden opgestart.

• U bent nu aangemeld in de Script Installer. Kies rechtsboven voor 'Applicatie Verkenner'.

• Onder 'Apps voor Content Management Systemen' kiest u voor het icoon van 'Wordpress'.

• Rechts bovenin kiest u onder '+ Installeer deze applicatie' voor 'Importeer bestaande installatie'.

• U kunt nu het pad opgeven waar de installatie op uw domein/pakket staat. Wanneer u dit heeft opgegeven kiest u voor de knop '+ Importeren'.

De installatie van Wordpress zal nu in het overzicht zichtbaar zijn. Via de Script Installer kunt u nu Wordpress beheren en updaten.