De map van verzonden items van Argeweb aanpassen (Thunderbird)

Het instellen van een andere verzonden items map in Mozilla Thunderbird

Als je Mozilla Thunderbird gebruikt als IMAP is het mogelijk om de verzonden items te plaatsen in een andere map. Je doet dit in Mozilla Thunderbird als volgt:

• Zorg ervoor dat je eerst de gewenste map aanmaakt onder je postvak in. Hierna klik je met je rechtermuisknop op de naam van je account. De naam van je account vind je links bovenin terug. Dit kan je naam of e-mailadres zijn. Zodra je dit gedaan hebt, kies je voor 'Instellingen'.
  • Binnen de instellingen kies je aan de linkerkant voor 'Kopieën en mappen'.
  • Onder 'Een kopie verplaatsen in' selecteer je de gewenst map via 'Anders:'
  • Zodra je de eerder aangemaakt map hebt geselecteerd sla je de instellingen op door op 'OK' te drukken. De mail die nu wordt gestuurd zal vanaf dit moment in de geselecteerde map komen te staan.
  • De overige berichten die nog in de verzonden map staan kan je eventueel handmatig verplaatsen naar de gewenste map.