Exchange account van Argeweb instellen op Android

In dit artikel wordt beschreven hoe u uw Exchange account kan instellen op uw Android telefoon.

Om Exchange op uw telefoon te gebruiken raden wij aan om de Outlook app te downloaden. Zodra u deze heeft gedownload en geïnstalleerd start u de app op.

• Klik op 'Exchange' om het account in te gaan stellen op uw telefoon.
  • Vul de gevraagde gegevens in.
  • Uw-e-mailadres: Vul uw volledige e-mailadres in
  • Wachtwoord: Vul het wachtwoord in van uw account
  • Beschrijving: Dit is vrij in te geven. Dit kan bijvoorbeeld uw naam zijn.

Om de verbinding naar de server op te zetten dienen een aantal gebruikersgegevens te worden ingevoerd. Gebruik de volgende gegevens.

• E-mailadres: Vul uw volledige e-mailadres in
  • Serveradres: www.mymail247.com
  • Domein: Laat u leeg
  • Gebruikersnaam: Vul uw volledige e-mailadres in
  • Wachtwoord: Vul het wachtwoord in van uw account
  • Beschrijving: Dit is vrij in te geven. Dit kan bijvoorbeeld uw naam zijn.

Druk nu op aanmelden en uw account wordt ingesteld. Zodra het account is ingesteld kunt u uw Exchange account op uw telefoon gebruiken.