Mail forward instellen in Microsoft 365 van Argeweb

Als je Microsoft 365 bij ons afneemt kun je een forward instellen voor je mailadressen. In dit artikel laten we zien hoe je dat doet,

Inhoudsopgave

Inloggen

1. Ga naar het Microsoft 365 portal en log in met een beheerdersaccount;
  2. Ga via de apps naar Beheer;
  3. Ga in het beheercentrum in het menu links naar Gebruikers en dan Actieve gebruikers;

Forward instellen

1. Selecteer de gebruiker van wie je de mail wilt doorsturen;
  2. Klik op het tabblad E-mail;
  3. Selecteer Doorsturen van e-mail beheren;
  4. Selecteer de optie Alle e-mailberichten doorsturen die naar dit postvak worden verzonden;
  5. Voer het doorstuuradres in en kies of je een kopie van doorgestuurde e-mailberichten wilt bewaren;
  6. Klik op Wijzigingen opslaan.

Web App

Heb je geen autorisatie als beheerder? Je kunt een forward ook instellen voor je eigen mailadres via de Outlook Web App.

1. Ga naar outlook.office.com en log zo nodig in met je mailadres;
  2. Klik boven op de pagina op Instellingen en dan E-mail;
  3. Klik op Doorsturen;
  4. Klik op Doorsturen starten en voer in het tekst vak het gewenste mailadres in;
  5. Klik op Opslaan om de forward te activeren.

Externe mailadressen

Om spam te voorkomen heeft Microsoft standaard uitgeschakeld dat je naar een extern mailadres mag doorsturen. Om dit uit te schakelen volg je deze handleiding.