Online Back-up account bij Argeweb opschonen

Als je Online Backup afneemt dan kun je jouw account opschonen. In dit artikel vertellen we hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Stap 1: Inloggen

Stap 2: Apparaten selecteren

• Klik aan de linkerkant op All devices of Alle machines;
  • Kies het apparaat waarvan je de backups wilt verwijderen;
  • Klik aan de rechterkant op Backup.

Stap 3: Verwijderen

• Klik op het tandwiel van iedere back-up taak;
  • Kies voor Delete of Verwijder om het plan te verwijderen;
  • Herhaal dit tot alle back-up taken van de machine weg zijn.

Stap 4: Hersteldata verwijderen

• Klik links op de herstelknop;
  • Klik op de link More ways to recover;
  • Kies voor Download Files;

• Vul je login gegevens in;
  • Ga naar het gewenste apparaat. Er komt er een tandwiel naar voren;
  • Kies voor Verwijderen.

Je hebt alle backups van de machine verwijderd. NB: Het verbruik van je account wordt hierna binnen 24 uur opnieuw berekend.