SSH toegang instellen voor uw Webhosting pakket bij Argeweb

Artikel voor het verlenen van SSH toegang op een pakket aan een IP-adres

Inhoudsopgave

In dit artikel kunt u lezen hoe u SSH toegang voor uw pakket activeert.

Opmerking: Voor u begint heeft u twee dingen nodig, een RSA public key en het IP-adres welke u toegang wilt geven. U kunt hier lezen hoe u een RSA public key maakt.

Inloggen

Allereerst willen wij inloggen op ons klanten systeem. Klik hiervoor rechts bovenin onze website https://www.argeweb.nl op de link Inloggen.

Vul uw klantgegevens in

Ga naar beheren en kies webhosting

Kies uw domein

Klik op Geavanceerd

Klik op SSH

Klik op IP adres whitelisten

Kies het aantal dagen en vul het IP adres in

Klik op Geavanceerd

Klik op SSH

Klik op Publieke Sleutel Uploaden

Kies het type en vul uw public key in

Klik op Uploaden

Gegevens verbinden en Geavanceerd

U kunt nu met uw sleutel en uw internet verbinding met de gegevens op onze SSH pagina verbinden. Om deze gegevens op te vragen kunt u aan de rechterkant op Geavanceerd klikken.

Klik op SSH

Gegevens inzien

U kunt nu de ssh gegevens van uw pakket op de SSH pagina vinden.