Microsoft 365 gebruikers beheren bij Yourhosting

Als je Microsoft 365 bij ons afneemt dan heb je licentie nodig voor alle gebruikers. Je kunt licenties aanschaffen, toewijzen en weer verplaatsen. In dit artikel vertellen we je er meer over.

Inhoudsopgave

Gebruiker aanmaken licentie en toewijzen

In deze video laten we zien hoe je gebruikers aanmaakt en licenties toewijst.

Je kunt ook onderstaande stappen volgen:

1. Log in op de Microsoft 365-beheeromgeving via https://portal.office.com;
  2. Klik aan de linkerkant op Gebruikers;
  3. Maak een nieuwe gebruiker aan onder Actieve gebruikers;
  4. Je kunt de nieuwe gebruiker direct koppelen aan een beschikbare licentie.

Gedeeld postvak

In deze video leggen we uit hoe je een gedeeld postvak maakt en hier leden aan toevoegt.

Licenties beheren

Licenties beheer je in de beheeromgeving van Microsoft 365. Log in via https://portal.office.com met de inloggegevens die je per mail hebt ontvangen. Je leest meer over licentiebeheer in dit artikel

Jouw domeinnaam aan Microsoft 365 koppelen

• Via de DNS koppel je je domeinnaam aan je Microsoft 365-beheeromgeving.
  • Log in op de beheeromgeving van Microsoft 365 via https://portal.office.com;
  • Klik aan de linkerkant op Domeinen;
  • Klik op Domein toevoegen.

In deze handleiding lees je meer over het koppelen van je domeinnaam.

Wachtwoord wijzigen als gebruiker

In deze video leggen we uit hoe je het wachtwoord wijzigt als je gebruiker bent.

Wachtwoord wijzigen als beheerder

Als beheerder heb je uitgebreide rechten om van alle gebruikers de gegevens aan te passen. We leggen daar meer over uit in deze video.