Wachtwoord van een e-mailaccount bij Argeweb via Plesk aanpassen

In dit artikel kun je lezen hoe je het wachtwoord van een e-mailaccount onder Plesk kunt aanpassen.

1. Log eerst in op Plesk. Op de onderstaande pagina's kun je lezen hoe je dit doet:
  2. Via Mijn Argeweb op Plesk inloggen Via de Plesk login pagina inloggen
  3. Klik nadat je ingelogd bent aan de linkerkant op Mail.
  4. Klik op het e-mailadres waarvoor je het wachtwoord wilt aanpassen.
  5. In ons voorbeeld gaan wij het wachtwoord van argewebde3@argewebdemo.eu aanpassen en klikken wij dus op argewebde3@argewebdemo.eu.
  6. Vul het gewenste wachtwoord in bij Wachtwoord en Bevestig wachtwoord.
  7. Klik vervolgens onderaan de pagina op de blauwe knop OK.
  8. Hierna komt de melding in het groen dat je e-mail wachtwoord succesvol aangepast is.
  9. Het wachtwoord is nu aangepast.