OneDrive Installeren bij Argeweb

Als je Microsoft 365 afneemt bij ons kun je ook OneDrive gebruiken. Heb je een licentie inclusief het Office pakket? Dan staat OneDrive als een app op jouw computer en staan je bestanden in een lokale map. In deze handleiding leggen we uit hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

OneDrive synchroniseren

• Log in op het Microsoft 365 portal;
  • Ga naar OneDrive via je apps;

PoLAgXkyu6KT4AOvZyM9s658M965rVb7Hg

• Ga rechts naar het tandwiel icoontje;
  • Kies voor Deze OneDrive synchroniseren;

9fgTwuTg-N8_nYCzEIuQ8vVApu7-tdmG9g

Download

• Als de OneDrive app nog niet op je computer staat ga je deze nu downloaden;
  • Wacht tot de download klaar is en kies dan voor Openen of Uitvoeren.
  • Je ziet nu rechts in je taakbalk het OneDrive icoon;
  • Klik hierop en je kunt de lokale map openen.

nmhr4OPidrWXkU0BXTuxR3x98sARVQVbTw

Account toevoegen

• Je account staat nu al in OneDrive. Maar als je kunt deze ook los toevoegen;
  • Klik op het icoon in de taakbalk en kies voor Help & instellingen;
  • Kies hierna Instellingen;
  • In het nieuwe scherm kun je accounts toevoegen.

YcsY1iZkOCEYUwo0c-GiX_NAr1rfc6n8Zw