Installatie Online Backup software (MacOS) bij Argeweb

Als je Online Backup van Argeweb gebruikt dan kun je hiervoor een programma installeren. In dit artikel lees je hoe dit doet op een Apple Mac.

Inhoudsopgave

Stap 1: Inloggen

• Log in met je Online back-up account in op deze website
  • Vul je gebruikersnaam in en klik op Volgend.

Stap 2: Apparaat selecteren

• Klik aan de linkerkant op Apparaten;
  • Klik rechtsboven op +Toevoegen;
  • Je ziet een overzicht van de beschikbare systemen. Klik op de juiste versie. De download wordt gestart.

Stap 3: Installeren

• Download de client zoals besproken in de vorige stap en open deze;
  • Je ziet nu Acronis Cyber Protection. Dubbelklik op Install;
  • Klik op Ga door;
  • Kies een locatie en klik op Installeer.

Stap 4: Registreren

• Tijdens de installatie word je gevraagd om te registreren. Klik op Registreer de machine;
  • Je wordt nu doorgestuurd naar het beheer console van jouw account;
  • Vul je gebruikersnaam in en klik op Volgend;
  • Vul je wachtwoord in en klik op Volgend;
  • Na dat je ingelogd bent klik je op Registratie Bevestigen;
  • Klik vervolgens op OK.

De installatie van de software is nu voltooid.