Yourhosting - Easymove - Veiligheid en privacy

Alle vragen en antwoorden met betrekking tot de veiligheid en privacy van een Easymove migratie.

Wordt er veilig omgegaan met mijn inloggegevens?

De inloggegevens van je oude en nieuwe e-mailomgeving bewaart Easymove tijdens de verhuizing. Nadat de verhuizing is voltooid, worden de inloggegevens automatisch verwijderd.

Wordt mijn data via een beveiligde verbinding (SSL) verhuisd?

Ja, als zowel de oude als de nieuwe e-mailomgeving dit ondersteunen, wordt er altijd gebruik gemaakt van een SSL-beveiligde verbinding voor de migratie.

Slaat Easymove mijn e-mail ergens op?

Nee, Easymove slaat je e-mail niet op. Je e-mail wordt één op één gekopieerd naar je nieuwe omgeving.

Blijft mijn mailbox op de oude omgeving staan?

Ja, Easymove kopieert de mailbox van je oude naar je nieuwe e-mailomgeving. Je oude mailbox blijft na de verhuizing dus nog op je oude omgeving staan.


Ook handig:

D
Dmitri is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.