Kwaliteitsgarantie bij Yourhosting

Onze teams staan 24 uur per dag paraat om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen. Daarnaast hebben we op verschillende vlakken de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen om hoge kwaliteit te garanderen.

OzeYt-q8VNgm5knhmpeveQHyXkWa8ftcBA

Inhoudsopgave

Hardware

Wij hosten je website op state-of-the-art apparatuur, redundant Dell PowerEdge Dual Xeon met Raid 5, in optimaal beveiligde datacentra in Amsterdam. Behalve de interne redundantie van een server, alle componenten zijn dubbel uitgevoerd, hebben wij ook reserveservers beschikbaar. De servers kunnen prestatiekrachten op drukke momenten waarborgen doordat ze niet volledig gevuld worden. Ter beveiliging van uitval zijn er group switches gekoppeld over het netwerk. Alle netwerkcomponenten zijn dubbel uitgevoerd en kunnen gebruikmaken van back-uproutes voor het behoud van connectiviteit.

Backups

Yourhosting maakt elke nacht back-ups van alle servers, verspreid over meerdere locaties. Zo is je data beschermd tegen calamiteiten.

Firewalling

Yourhosting gebruikt een professionele firewallconstructie om bijvoorbeeld een DDoS-aanval makkelijker te weren.

Monitoring

Het Yourhosting-netwerk wordt 24 uur per dag gemonitord. Ook 's nachts en in het weekend is er een technisch team actief dat eventuele storingen signaleert en ze direct oplost. De recoverytijd hangt af van het type probleem, de responstijd is in de meeste gevallen slechts enkele minuten.

SLA

Yourhosting heeft een zeer hoge uptime. Ons netwerk wordt gemonitord met sms-services. Zodra er iets opvallends gebeurt, ontvangen onze technische specialisten een sms waarna ze meteen tot actie komen. De recoverytijd hangt af van het type probleem, de responstijd is in de meeste gevallen slechts enkele minuten.

Beveiliging

Alle servers zijn uiterst zorgvuldig beveiligd. Regelmatig controleren experts het netwerk op veiligheid en mogelijke verbeteringen. De inrichting van ons serverpark voldoet aan de hoogste en meest recente standaarden.

Wanneer je persoonlijke, financiële of creditcardgegevens via internet verstuurt, is het verstandig je (virtual) server met een SSL-certificaat uit te breiden. De communicatie tussen je webserver en de cliënt vindt dan versleuteld plaats. Als je een met SSL beveiligde website bezoekt, begint de url met 'https://'.

Meer informatie over SSL-hosting en beveiliging

Dataverkeer en bereikbaarheid

Het netwerk van Yourhosting is redundant (dubbel uitgevoerd). Pieken in dataverkeer vangen wij op met zes 100Mbit-lijnen en twee 1000Mbit-lijnen. Enkele andere verbindingen, zoals TeliaNet en Level3 dienen als back-up voor als de routes over de AMS-IX niet snel genoeg zijn of als er een storing is. Deze verbindingen verzorgen ook transitverkeer.

NL-IX1000 MBIT
AMS-IX1000 MBIT
Flagtelecom100 MBIT
Carrier1100 MBIT
MFN100 MBIT
TeliaNet100 MBIT
Abovenet100 MBIT
KPN EURORINGS100 MBIT

Technische wensen?

Onze servers worden regelmatig voorzien van de laatste stabiele versies van bijvoorbeeld MySQL, PHP en Apache. Het is echter mogelijk om custom plugins of modules van bijvoorbeeld apache, PHP of MySQL door ons te laten installeren op een VPS-server.